Vår webbutik är ganska nystartad och kan möjligen lida av en del barnsjukdomar. Vi är väldigt tacksamma om du hör av dig till oss om du upplever några konstigheter!

Vårt 30-årsfirande den 28 oktober 2017. Vi ser gamla och nya delägarna Sanna, Gunilla, Åsa, Eva, Nellie, Susan, AnnaLena, AnnaMaria, Doris, Gunnvor. Fattas gör Birgitta, Helena och Ingela.

Handelsgården i Umeå är ett Enkelt bolag som består av ett antal fristående lokala hantverkare. Vi säljer unikt hantverk, konsthantverk och delikatesser i vår fysiska butik i Sagagallerian.

Här i webbutiken presenterar vi ett antal av dessa produkter. Vilka produkter som erbjuds kan variera över tid, vilket beror på att de flesta saker tillverkas endast i små serier. Därför kan vi inte lova att det alltid går att komplettera senare, även om vi självklart försöker att hjälpa till.
Vissa produkter görs endast på beställning. Då kan leveranstiden bli lite längre.

När du gör en beställning via webbutiken så slussas din beställning över till aktuell hantverkare som i sin tur sköter leveransen. Fraktkostnaden är inräknad i produktpriset.
Du är välkommen att kontakta oss om du inte hittar det du söker!
På vår hemsida kan du hitta mycket fint!