Vårt 30-årsfirande den 28 oktober 2017. Vi ser gamla och nya delägarna Sanna, Gunilla, Åsa, Eva, Nellie, Susan, AnnaLena, AnnaMaria, Doris, Gunnvor. Fattas gör Birgitta, Helena och Ingela.

Handelsgården i Umeå är ett Enkelt bolag som består av ett antal fristående lokala hantverkare. Vi säljer unikt hantverk, konsthantverk, design och delikatesser i vår fysiska butik i Sagagallerian i Umeå.

Här i webbutiken hittar du ett urval av våra fina produkter. Utbudet kan variera eftersom det mesta bara tillverkas i små serier. Därför kan vi inte lova att allt går att köpa igen, även om vi självklart försöker hjälpa dig att komplettera om du vill.

Vissa produkter görs bara på beställning. Då kan leveranstiden bli lite längre.

När du gör en beställning via webbutiken så slussas din beställning över till aktuell hantverkare, som i sin tur sköter leveransen. Fraktkostnaden är inräknad i produktpriset.
Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar det du söker! På vår hemsida kan du hitta ännu fler förslag på unika presenter, och dessutom tips på hantverk som du kan göra själv, t ex med material från vår butik!